ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 2 часа и 19 минути Режисьор: Матю Вон В главните роли: Хенри Кавил,

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 2 часа и 19 минути
Режисьор: Матю Вон
В главните роли: Хенри Кавил,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Аргайл: Супершпионин“

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене:  2 часа и 19 минути Режисьор:  Матю Вон В основните функции:  Хенри Кавил, Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Дуа Липа, Джон Сина, Брайън Кранстън, Самюел Л. Джаксън Бюджет:  към 200 милиона долара С какво да се подготвим:  филмите на Вон за Kingsman
След като през последните 10 години видяхме цели три кино лентата от за Kingsman, си мислихме, че Матю Вон се е отказал от шпионската тема. Е, не познахме, тъй като режисьорът разгласи, че работи по " Аргайл: Супершпионин " - нов трилър с комедийни нотки, отвеждащ ни в лудия и непредвидим свят на шпионите, в който в никакъв случай не знаеш кой споделя истината и кой - не.

В основата на сюжета е Ели Конуей (Брайс Далас Хауърд)- млада писателка, която работи по последната си книга. В нея, както и в предходните си, Ели разказва невероятните завършения на млад и добре изглеждащ скришен сътрудник на име Аргайл (Хенри Кавил).

Той е толкоз добър и съобразителен, че е на път да разобличи една огромна интрига. Дали ще успее, или ще се провали - почитателите на писателката ще схванат в... идната книга.

Оказва се обаче, че нищо не е такова, каквото наподобява, тъй като по някакъв метод описаните дейности в книгата на Ели Конуей се припокриват с действителността. Дори освен това, тя съумява да предсказва събития.
 Снимка 651824

С Ели се свързва човек на име Ейдън Уайлд (Сам Рокуел), който твърди, че е разузнавач. Така незабелязано младата писателка се оказва заклещена, дружно със своя котарак Алфи, в света на тайните сътрудници и шпионите, където границите на действителността се размиват. А, и всички са по петите ѝ в искане на едно - да продължи да написа, с цел да схванат къде е скрита информацията, която може да промени всичко.

Ето по този начин тя ще разбере, че и сякаш измисленият от нея сътрудник Аргайл е напълно същински.

В " Аргайл: Супершпионин " несъмнено има доста тайнственост, комизъм и екшън - все неща, които са значими за сходен филм. Но пък няма по какъв начин да не отчетем обстоятелството, че съвсем всяка сцена с употребявани компютърно генерирани резултати (CGI) наподобява неубедително и напряко леко комично.
 Снимка 651818

И го означаваме, тъй като човек не чака да види толкоз нереалистични подиуми във филм с бюджет от 200 милиона $. Остава да се чудим дали това е преднамерено, или не...

Но за разлика от специфичните резултати, маркетингът несъмнено е на международно равнище, тъй като кара хората да се чудят филмът основан ли е на книга - или не е.

По книжарницитте напълно скоро ще можем да намерим " Аргайл " (издл. Colibri, 29 лева.) от Ели Конуей, а самия Матю Вон на няколко пъти съобщи, че филмът му е въодушевен точно от тази книга.
 Снимка 651822

Големият проблем обаче е, че досега никой не е чувал за авторка с сходно име, нито за нейни романи. Вон даже съобщи в подкаста Happy Sad Confused, че " Аргайл: Супершпионин " е основан на четвъртата книга на Конуей, която той е съумял да прочете, преди да бъде оповестена.

Но мистерията остава цялостна, тъй като в случай че това е книга номер четири, то къде са първите три - такива досега не са издавани. Е, сигурно нищо не е такова, каквото наподобява, тъкмо като в света на шпионите.

" Аргайл: Супершпионин " е по кината от 2 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР